Our styles

Our styles Our styles

Liefling overhemden zijn speciaal ontworpen voor iedere dag. Binnen onze collectie onderscheiden we twee varianten. Overhemden voor zakelijk gebruik, en overhemden voor casual gebruik. Zakelijk gebruik voor de iets formelere setting en de veilige kleuren. Casual gebruik voor in je vrije tijd of op de informelere kantoren. Wat voor overhemd je ook zoekt, bij ons vind je altijd je favoriete overhemd. Lees meer...

Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Our styles

Liefling overhemden zijn speciaal ontworpen voor iedere dag. Binnen onze collectie onderscheiden we twee varianten. Overhemden voor zakelijk gebruik, en overhemden voor casual gebruik. Zakelijk gebruik voor de iets formelere setting en de veilige kleuren. Casual gebruik voor in je vrije tijd of op de informelere kantoren. Wat voor overhemd je ook zoekt, bij ons vind je altijd je favoriete overhemd.

Onze Liefling stijlen

Of je nou een overhemd voor zakelijk of casual gebruik zoekt, Liefling heeft ze. Wij bieden een uitgebreide collectie overhemden. Met een heerlijke tailored fit pasvorm, gemaakt om iedereen mooi te passen. Of je nou een zakelijk overhemd of casual overhemd zoekt, we helpen je graag aan je favoriete overhemd.

Business overhemden

Business overhemden zijn vaak wit of blauw, met veilige patronen. Het moet vooral strak en premium eruitzien. Onze shirts zijn geschikt om met en zonder das te dragen. Wij zijn jouw nieuwe zakelijke favoriete overhemd voor elke dag.

Casual overhemden

Overhemden voor casual gebruik mogen vaak wat minder veilig zijn dan zakelijke overhemden. Ook voor de meer informele gelegenheden en voor in de vrije tijd heeft Liefling de perfecte overhemden. Een strakke one-piece collar of een moderne cut-away uitvoering bijvoorbeeld. Of met grote oranje ruiten, of blauwe stipjes. Een ruime keuze casual overhemden.

Liefling overhemden

Liefling is een Nederlands merk. Wij geloven dat het kopen van overhemden weer eenvoudig moet worden. Overhemden met een fijne tailored fit pasvorm. Gemaakt van de beste stoffen. En het fijne is: het grootste deel van onze collectie is hier voor altijd.

Bekijk de volgende Our styles pagina's online

Post your comment

Liefling