Business Overhemden

Business Overhemden Business Overhemden

Ben je opzoek naar goede zakelijke overhemden? Hier vindt je de business shirts uit onze Liefling collectie. Deze overhemden zijn heel geschikt voor op werk. Uiteraard zijn deze overhemden ook perfect voor in je vrije tijd, dat is geheel aan jou te beslissen. Lees meer...

Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Business Overhemden

Ben je opzoek naar goede zakelijke overhemden? Hier vindt je de business shirts uit onze Liefling collectie. Deze overhemden zijn heel geschikt voor op werk. Uiteraard zijn deze overhemden ook perfect voor in je vrije tijd, dat is geheel aan jou te beslissen.

Zakelijke overhemden

De zakelijke overhemden van Liefling hebben allemaal een tailored fit. Een optimale pasvorm die geschikt is om iedere dag in te werken. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit katoen voor onze shirts. Hierdoor voelt het overhemd aan als een tweede huid. Fijn om elke dag naar werk te dragen.

Overhemden voor op werk

Een overhemd vinden voor op werk is vaak niet zo lastig. Meestal draag je blauw of wit, en soms net wat anders. Met onze unieke tailored fit pasvorm zit ons overhemd de hele dag fijn voor op kantoor. De overhemden zijn easy iron. Dit betekent dat ze makkelijk strijken. Wel zo fijn als je elke dag een overhemd moet strijken.

Liefling shirts

Liefling shirts zijn gemaakt van de beste stoffen, geweven om jouw favoriete overhemd te worden. Met een optimale pasvorm voor iedere man. Zodat je iedere dag weer een overhemd van Liefling naar werk aan wilt.

Onze Liefling business overhemden - Liefling.com

Post your comment

Liefling