Liefling Overhemden

Liefling Overhemden Liefling Overhemden

Liefling overhemden zijn speciaal voor ons ontwikkeld. Een uitgebreide collectie overhemden van de hoogste kwaliteit katoen. Met een unieke pasvorm, gemaakt voor iedere man. En in veel verschillende dessins: effen, geruit, gestreept of met een mooi motief. Alleen de beste stoffen zijn goed genoeg voor Liefling overhemden. Verkrijgbaar in twee verschillende stijlen. Een moderne cut away collar. En een super strakke one piece collar, een boord uit één stuk gesneden. Lees meer...

Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Liefling Overhemden

Liefling overhemden zijn speciaal voor ons ontwikkeld. Een uitgebreide collectie overhemden van de hoogste kwaliteit katoen. Met een unieke pasvorm, gemaakt voor iedere man. En in veel verschillende dessins: effen, geruit, gestreept of met een mooi motief. Alleen de beste stoffen zijn goed genoeg voor Liefling overhemden. Verkrijgbaar in twee verschillende stijlen. Een moderne cut away collar. En een super strakke one piece collar, een boord uit één stuk gesneden.

Het overhemd van ons

Liefling overhemden zijn van ons. Het grootste deel van onze collectie is gebaseerd op het never-out-of-stock principe. Wij zorgen ervoor dat wij jouw favoriete overhemd over vijf jaar nog steeds in de collectie hebben. Je kan er van op aan dat wij de pasvorm, stof en design van elk overhemd niet aanpassen. Wij maken het online kopen van een overhemd weer simpel.

De overhemden specialist

Wij zijn de specialist in overhemden. Liefling biedt de man een ruime keuze luxe overhemden, geschikt voor elke gelegenheid. Strakke, moderne overhemden voor zakelijke gelegenheden. Casual overhemden voor de moderne man. Een pasvorm geschikt voor iedere man. Wij doen er alles om jouw "favoriet overhemd" te worden.

Onze pasvorm: tailored fit

Onze pasvorm kan het best omschreven worden als een tailored fit. Met behulp van data van NASA, TU Delft en het zelf meten van tientallen mannen zijn we tot een perfecte pasvorm gekomen. Welke maat je ook hebt, het overhemd zit altijd netjes rond je lichaam. Als je wat slanker bent kan het ook wel omschreven worden als een slim-fit overhemd. Wij gebruiken liever de term 'tailored fit' om aan te geven dat het geschikt is voor elk lichaamstype.

De Liefling filosofie

Liefling gelooft dat het kopen van een overhemd weer simpel moet worden. Geen maandelijks wisselende collectie. Consistentie in de pasvorm. En nooit concessies in de kwaliteit. Liefling werkt daarom volgens het never-out-of-stock principe. Wij vullen onze collectie continue aan en tegelijkertijd houden we de huidige overhemden in collectie.

Veilig online winkelen en persoonlijke service

Het kopen van overhemden online kan je gerust bij ons doen. Wij dragen met trots het webwinkel keurmerk. Wij bieden verschillende methoden om veilig online te betalen. Daarnaast verzenden wij wereldwijd. Nog belangrijker vinden wij het leveren van echte persoonlijke service. Wij beantwoorden graag al je vragen alsof je in een echte winkel bent. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over Liefling overhemden.

Liefling overhemden

Liefling is een echt Nederlands merk. “Liefling overhemden” betekent letterlijk jouw favoriete overhemden. Het kopen van overhemden online moet weer simpel worden. Wij bieden een uitgebreide collectie overhemden, een heerlijke pasvorm en van 100% katoen van de hoogste kwaliteit. En we verzenden wereldwijd.

Post your comment

Liefling