Over ons

Op Liefling overhemden moet je kunnen bouwen. Wij geloven dat het kopen van overhemden weer simpel moet worden. Liefling biedt één tailored fit geschikt voor elke man. In twee designs: een moderne cut-away collar en een superstrake one-piece collar. Een groot deel van onze collectie is gebaseerd op het never-out-of-stock principe. Als jij je favoriete Liefling overhemd hebt gevonden, beloven wij dat we deze voor altijd in de collectie houden. Uiteraard in hetzelfde desin en dezelfde pasvorm. Daarnaast kan je bij Liefling altijd rekenen op echte persoonlijke service. Daar geloven we in.

Wellicht heb jij dat ook
Dat het elke keer voelt alsof het een zoektocht is om een fijn overhemd te vinden. Dat ene streepje wat je favoriet is, is uit de collectie genomen. Of de pasvorm is net even anders gemaakt. De kwaliteit is achteruit gegaan. En die ene winkel waar je nog wel eens binnen liep is er niet meer. We hebben gemerkt dat veel mannen er net zoals jij in zitten. Gewoon leuke jongens zoals jij en ik met verstand van zaken. Hebben geen vast merk, willen niet te lang moeten zoeken. Geen fluwelen gordijn, het liefst wel die kwaliteit. En vinden het wel fijn om iemand te kennen die er verstand van heeft. 

Of we je nu kennen of niet, we helpen je altijd vooruit. Zijn niet te beroerd om kosteloos passhirts op te sturen. Want we snappen zelf hoe fijn het is als je gewoon altijd op een en dezelfde winkel kunt rekenen. Of die nu fysiek in de buurt zit of online, wij helpen je altijd persoonlijk. Dat is waar we voor staan. Je favoriete overhemden vind je bij Liefling.En het goede is. we doen niet aan snel wisselende collecties. Alle overhemden van Liefling blijven altijd in de collectie. Over 10 jaar dus ook nog. Omdat we weten hoe irritant het is om elke keer weer op zoek te moeten gaan.

Wij geloven in eenvoud
Wij geloven dat het kopen van overhemden weer simpel moet worden. Liefling biedt een uitgebreide collectie overhemden van de hoogste kwaliteit. Met één perfecte pasvorm voor elke man. Licht getailleerd, voor een perfecte pasvorm. Overhemden van hoge kwaliteit, alleen de beste stoffen zijn goed genoeg. En verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Een moderne cut-away kraag. En een superstrakke one-piece collar, een kraag uit één stuk gesneden. Een groot deel van onze collectie is gebaseerd op het never-out-of-stock principe. Wij zorgen ervoor dat jou favoriete overhemd voor altijd beschikbaar is in die uitvoering en pasvorm. Zo wordt Liefling ons favoriete overhemd - the shirt we all love.

Persoonlijke service
Persoonlijke service staat bij ons bovenaan. Wij vinden dat online kopen niet onpersoonlijk hoeft te zijn. Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons van grote waarde. Wij vinden het daarom leuk om van je te horen. Alleen samen kunnen we Liefling het favoriete overhemd van ons maken.

Post your comment

Liefling