Klant winkelbeoordelingen

bequick

bequick

Date: 27 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Jammer dat de overhemden er niet zijn in de maten 44 of 45

bequick

bequick

Date: 27 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Erg snelle service, snelle levering en keuig ingepakt de overhemden zijn van heerlijk materiaal gemaakt.

Kees

Kees

Date: 28 maart 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Gemakkelijke site, snelle levering en keurige verpakking. Het zijn super overhemden: mooi, lekker materiaal, nèt even anders.

arne

arne

Date: 14 maart 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Erg blij met m'n geleverde overhemden. Ze voldoen helemaal aan m'n verwachtingen.
    dank en succes!

Olaf Verharen

Olaf Verharen

Date: 16 november 2015
  • Positieve punten en ervaringen
  • Online overhemden bestellen had ik nog nooit gedaan. Toch twijfels over pasvorm. Maar het was het gokje waard, goede overhemden die perfect zitten. Mooi ook, die one piece collar. Thanks gasten.

Berend

Berend

Date: 16 november 2015
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mooie overhemden, goed concept. Pasvorm voor mij ook goed, ben erg klein en smal en maatje 37 past perfect.

Richard V.

Richard V.

Date: 16 november 2015
  • Positieve punten en ervaringen
  • Wat overhemden gepast, zaten goed. En keuze in collectie is nu al ruim genoeg. Ik draag mijn overhemden voornamelijk casual, leuke design zitten er tussen. Dank.

Christiaan

Christiaan

Date: 16 november 2015
  • Positieve punten en ervaringen
  • Eindelijk een merk dat mijn grootste ergernis aan het kopen van overhemden heeft weggenomen. Ik ben niet zo'n winkelaar en fijn dus dat ik kan vertrouwen op dezelfde overhemden ter vervanging telkens. Ga zo door.

Jan-Willem

Jan-Willem

Date: 13 november 2015
  • Positieve punten en ervaringen
  • TOP eerste ervaring met Liefling overhemden. Goede pasvorm en echt hele goede kwaliteit. Fijn ook dat de overhemden voor altijd in de collectie zijn.

9 Artikel(en)

per pagina
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer over cookies.
OK
To checkout
Post your comment

Liefling