Our collars

Our collars Our collars

De overhemden van Liefling zijn verkrijgbaar in twee soorten boord typen. Een moderne cut away boord / collar en een superstrakke one-piece collar. De cut-away boord is tegenwoordig de standaard boord voor moderne overhemden. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid en zorgen voor een strakke afwerking. De one-piece collar is een boord opgemaakt uit één stuk. Dit geeft een super strak effect en het overhemd springt daarom echt uit jouw outfit. Liefling overhemden zijn gemaakt van de beste stoffen, 100% katoen en met een fijne tailored fit pasvorm. Lees meer...

Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Our collars

De overhemden van Liefling zijn verkrijgbaar in twee soorten boord typen. Een moderne cut away boord / collar en een superstrakke one-piece collar. De cut-away boord is tegenwoordig de standaard boord voor moderne overhemden. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid en zorgen voor een strakke afwerking. De one-piece collar is een boord opgemaakt uit één stuk. Dit geeft een super strak effect en het overhemd springt daarom echt uit jouw outfit. Liefling overhemden zijn gemaakt van de beste stoffen, 100% katoen en met een fijne tailored fit pasvorm.

Cut Away Collar

De Cut Away collar is de standaard in moderne overhemden. De boord is als het ware weggesneden, waardoor de boord strak naar achter valt. Dit geeft het overhemd een vloeiend effect op het lichaam. Het is een uitermate geschikte boord om zowel zakelijk als casual te dragen. Zakelijk past een das mooi bij deze boord. En casual geeft deze kraag het overhemd een moderne uitstraling.

One Piece Collar

De One Piece Collar is een unieke boord gesneden uit één stuk stof. Dit geeft een super strak effect. Liefling heeft een grote collectie one piece collars. Doordat de boord uit één stuk is gesneden blijft deze iets omhoog staan. Dit zorgt dat de boord mooi opvalt in het overhemd. De one-piece collar is het toonbeeld voor de moderne man. Het maakt iedere outfit af.

Liefling overhemden

Liefling is opgericht in Nederland. “Liefling overhemden” betekent letterlijk jouw favoriete overhemden. Het kopen van overhemden online moet weer simpel worden. Wij bieden een uitgebreide collectie overhemden, een heerlijke pasvorm en van 100% katoen van de hoogste kwaliteit. En we verzenden wereldwijd.

Liefling - The shirt we all love

Bekijk de volgende Our collars pagina's online

Post your comment

Liefling