One Piece Collar Boord Overhemden

One Piece Collar Boord Overhemden One Piece Collar Boord Overhemden

One Piece Collar overhemden hebben een boord die uit één stuk gesneden is. Deze kraag geeft een schitterend effect aan het overhemd. Het zorgt voor een super strakke afwerking van een Liefling shirt. De One Piece Collar is een boord type die uiting is van de moderne man. Deze kraag is kenmerkend voor Liefling overhemden. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

One Piece Collar Boord Overhemden

One Piece Collar overhemden hebben een boord die uit één stuk gesneden is. Deze kraag geeft een schitterend effect aan het overhemd. Het zorgt voor een super strakke afwerking van een Liefling shirt. De One Piece Collar is een boord type die uiting is van de moderne man. Deze kraag is kenmerkend voor Liefling overhemden.

Kraag uit één stuk gesneden
Een onepiececollar is gesneden uit één stuk. Normaal wordt de boord als laatste op het overhemd genaaid. Bij dit type zijn de boord en overhemd bijna één geheel. Hierdoor blijft de boord overeind staan bij het dragen. Het is een moderne variant kenmerkend aan Liefling. Doordat de kraag uit één geheel is gesneden ontstaat een bijzonder strak overhemd.

Waarbij draag ik een one piece collar

De Liefling one piece collar - overhemd met een boord uit één stuk gesneden, is gemaakt om op te vallen. Het is gemaakt om te dragen zonder das met de bovenste knoopjes open. Hierdoor blijven de punten van de kraag mooi rechtop staan. Uiteraard kan dit boordtype ook gedragen worden met das. Dan zie je echter het strakke effect van de one piece collar niet meer. Dit type Liefling overhemd is bijzonder geschikt om te dragen naar feesten, informele gelegenheden en voor casual gebruik. Het is ook een uitermate geschikt overhemd voor de meer informele kantoorcultuur.

Geschiedenis van de one piece collar boord

Anders dan het moderne uiterlijk doet vermoeden bestaat het principe van de one-piece-collar al langer. Vroeger werd het ook wel eens de ‘California Collar’ genoemd – naar de nekkraag die iemand droeg om zijn nek te ondersteunen. Ook de term ‘Cooper Collar’ wordt wel eens in één adem genoemd met de one-piece collar kraag.

Overhemden van de hoogste kwaliteit

Liefling one piece collar overhemden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Wij hebben de beste stoffen geselecteerd voor onze shirts. 100% katoen en geweven met grote zorgvuldigheid. Samen met onze unieke tailored fit zie jij elke dag weer perfect eruit in ons favoriete overhemd.De overhemden van Liefling zijn verkrijgbaar met twee verschillende boorden. Een moderne cut-away boord / collar en deze superstrakke one-piece collar.

Over Liefling overhemden

Liefling is opgericht in Nederland. “Liefling overhemden” betekent letterlijk jouw favoriete overhemden. Het kopen van overhemden online moet weer simpel worden. Wij bieden een uitgebreide collectie overhemden, een heerlijke pasvorm en van 100% katoen van de hoogste kwaliteit. En we verzenden wereldwijd

Post your comment

Liefling