Cut Away Collar Boord Overhemden

Cut Away Collar Boord Overhemden Cut Away Collar Boord Overhemden

Deze Liefling overhemden hebben een cut away boord. Dit is een moderne boord variant. Bij een cut-away kraag vallen de boordpunten uit elkaar. Letterlijk vertaald betekent "cut-away" weggesneden. De Liefling overhemden met cut away boord zijn zeer stijlvol. Als je opzoek bent naar overhemden die perfect passen zowel zakelijk als casual is dit type de juiste keuze. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Cut Away Collar Boord Overhemden

Deze Liefling overhemden hebben een cut away boord. Dit is een moderne boord variant. Bij een cut-away kraag vallen de boordpunten uit elkaar. Letterlijk vertaald betekent "cut-away" weggesneden. De Liefling overhemden met cut away boord zijn zeer stijlvol. Als je opzoek bent naar overhemden die perfect passen zowel zakelijk als casual is dit type de juiste keuze.

Overhemd met weggesneden kraag

Bij een cut away boord is de kraag van het overhemd weggesneden. De cut away kraag geeft een strak effect aan onze Liefling overhemden. Dit boord type is uitermate geschikt voor zowel business als casual gebruik. Zakelijk is deze goed te combineren met een das, of uitstekend te dragen zonder. Dit type boord is ook ideaal voor casual gebruik, met een paar knoopjes open valt de kraag mooi weg. Hierdoor kan je de Liefling overhemden voor elke gelegenheid gebruiken.

Cut away collar: Voor de moderne man

Anders dan het moderne uiterlijk doet vermoeden bestaat de cut-away boord al een tijdje. Het is de laatste jaren erg in populariteit gestegen, echter gaat de geschiedenis terug naar het oude Verenigd Koninkrijk. Het is vernoemd naar de hertog van Kent eind 18e eeuw. Veel mannen van adel droegen dit type in het verleden al om hun status aan te geven. Hierdoor was beter zichtbaar dat ze luxe overhemden droegen. Dit heeft bijgedragen aan de cut away kraag als luxe overhemd. Tegenwoordig wordt het echter als een kraag type gezien typisch voor de moderne man.

Overhemden van de hoogste kwaliteit

Liefling cut away overhemden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Wij hebben de beste stoffen geselecteerd voor onze shirts. 100% katoen en geweven met grote zorgvuldigheid. Samen met onze unieke tailored fit zie jij elke dag weer perfect eruit in ons favoriete overhemd. De overhemden van Liefling zijn verkrijgbaar met twee verschillende boorden. Deze moderne cut-away boord / collar en een superstrakke one-piece collar.

Over Liefling overhemden

Liefling is opgericht in Nederland. “Liefling overhemden” betekent letterlijk jouw favoriete overhemden. Het kopen van overhemden online moet weer simpel worden. Wij bieden een uitgebreide collectie overhemden, een heerlijke pasvorm en van 100% katoen van de hoogste kwaliteit. En we verzenden wereldwijd.

Post your comment

Liefling