Boxers

Boxers Boxers

Liefling Boxershorts. Een Boxershort van Liefling mag niet ontbreken uit je ondergoed la. Het merk Liefling betekent letterlijk mijn favoriet in het Zuid-Amerikaans. En na het dragen van een Liefling boxer is het ook je favoriet. De liefling boxers hebben een Loose Fit, wat betekent dat ze niet strak om je benen zitten. De Liefling Boxer kenmerken zich aan de leuke printjes, hoge kwaliteit en superieur draagcomfort. De stof die Liefling gebruikt voor het maken van de boxers is namelijk overhemden stof. En dit voel je als je de boxer aan hebt. Bekijk alles van Liefling Online. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Boxers

Liefling Boxershorts. Een Boxershort van Liefling mag niet ontbreken uit je ondergoed la. Het merk Liefling betekent letterlijk mijn favoriet in het Zuid-Amerikaans. En na het dragen van een Liefling boxer is het ook je favoriet. De liefling boxers hebben een Loose Fit, wat betekent dat ze niet strak om je benen zitten. De Liefling Boxer kenmerken zich aan de leuke printjes, hoge kwaliteit en superieur draagcomfort. De stof die Liefling gebruikt voor het maken van de boxers is namelijk overhemden stof. En dit voel je als je de boxer aan hebt. Bekijk alles van Liefling Online.

Post your comment

Liefling